Elan Impression

Slim, modern design maakt de Impression lijn de ideale luxe cruiser voor het hele gezin.

jachtdesign anno 2021

Impression Yachts is een nieuwe lijn Deck Saloon jachten, ontworpen om aan de veeleisende behoeften van de moderne zeiler te voldoen. Deze prachtige jachten zijn ontworpen met alle aandacht voor comfort. De deck layout maakt de Impression gemakkelijk te varen, vooral voor “short-handed” cruisen, terwijl ze de ruimte en het comfort biedt die je alleen zou verwachten op een veel groter jacht.

Licht, met uitzicht

De Impression heeft een veel lichtere en ruimere deksalon dan een conventioneel jacht, wat het gevoel geeft van een echt thuis weg van huis.

Met een complete range van 40 tot 50 voet en vele verschillende interieur indelingen, biedt Impression u een jacht waarmee u in comfort en luxe met uw familie en vrienden kunt zeilen.

Design door

Designer Humphreys Yacht Design

Deze nieuwe Elan modellen hebben door moderne constructietechnieken een design door Humphreys Yacht Design een opvallende look en feel gekregen, waarmee u zelfs de meest exclusieve havens in style binnenloopt.

Stijlvol en zeer praktisch

Elan Impression Yachts worden veel ingezet door ’s werelds grootste charter maatschappijen, die voor Elan Impression kiezen vanwege hun praktische en ruime ontwerp, innovatieve interieur indelingen, gunstige prijs en waardevastheid, en wereldklasse kwaliteit in bouwtechnieken en afwerking.

 

Meer weten over de Elan Impression?